Tactile Townhouse Transformation

Project Type

Selective renovation

Location

Bridle Path neighbourhood Toronto, Ontario

style

Tailored feminine with whimsical touches

This project was for a long-time client and we were given free reign to reimagine her home which was an absolute honor and lots of fun. The result was a completed design that is understated yet elegant, which quite resembles my client!

The home has ravine views, so we brought the outdoor serenity inside so green is a featured colour and its tones are all throughout the space.

Our clients wanted a fresh new look for their home that would be inviting and easy to manage and maintain.

The eclectic mix of seating in the living room and polka dot ceiling is very unexpected and yet just so perfectly right.

Other Projects

Studio Collection

Shop our latest, small-batch findings – perfect for you, your home or for unique gifts.

SHOP NOW